Voorbereiding

3 februari 2008 - Deventer, Nederland

Pffff.... eindelijk afgelopen donderdag mijn ticket geboekt! Het werd ook wel eens tijd aangezien ik over 4 weken al vertrek, maar ja safe the best for last!

Langzamerhand, beetje bij beetje, verzamel ik de spullen die ik denk nodig te hebben voor mijn reis. Dit jaar een nieuwe uitdaging om toch niet meer dan 15 kg in mijn rugzak te proppen, zeker als deze groot genoeg is voor heeeeeel veel meer! In mijn hoofd klopt het allemaal, dus wie weet is dat wonder de wereld nog niet uit. Ach ja ik heb nog 4 weken dus.....

Toch begin ik al aardig zenuwachtig te worden, maar wel op een positieve manier! Het is gewoon spannend en leuk om ermee bezig te zijn en deze uitdaging aan te gaan om ook eens die kant van de wereld te zien en de sfeer en cultuur te proefen.

Ik zal jullie in ieder geval de komende tijd op de hoogte houden van mijn vorderingen en voorbereiding!

Liefs, Willeke

1. Rem:
    7 februari 2008
    he meissie,
    heerlijk nog ff en dan lekker weg!
    3,5 week is zo voorbij en dan genieten maar,
    lekker hier de boel de boel laten.
    vind echt stoer van je dat je gaat in je uppie! x rem
  2. Meral:
    7 februari 2008
    Heeeyy Wil, tja zo heb je het over de plannen, en zo is de knoop doorgehakt om met de rugzak de andere kant van de aardbol te gaan bekijken:). Nu gaat het echt heel snel en het aftellen is al begonnen..... HELEMAAL SUPER gewoon, dat je dit gaat doen, maar het past ook wel bij je! Ik hoop van harte dat je een geweldige tijd tegemoet gaat, en ook ik houd jou zeker in de gaten;)Dit wordt een onvergetelijke tijd: Geniet ervan, and have lots of fun over there. Liefs, Meral
  3. Nastasja:
    21 februari 2008
    Hay meissie,

Echt stoer dat je dit gaat doen. Ga je volgen, daar aan de andere kant van de wereld. Pas goed op jezelf!! Kus, Nastasja
  4. Aly Wouda:
    26 februari 2008
    leave Wil wy hoopje datst het geweldig moai krije silst dan genietsje wy der fansels ek fan. dyn het en mem.
  5. Daniella:
    27 februari 2008
    Hé Wil,

Helemaal top deze site. Heb 'm nu aangemeld via m'n werkadres dus kan zo dagelijks volgen of er wat van je binnenkomt. Ik wens je veel reisplezier, wees voorzichtig en ga vooral genieten.

Veel liefs, Daan
  6. Wencke & Marco:
    3 maart 2008
    Heej, toch gevonden! Nou... je zult nu zo ongeveer wel in Kiwi-land gearriveerd zijn!! Hoop niet al te veel vertraging met al die wind in NL. Njoy de komende tijd, we zullen je nieuwtjes en avonturen volgen. Dikke kus van ons!!
    M&W